Apteekkipalvelut Tervolassa

Reseptin suoratoimitus

Reseptien suoratoimituspisteet tarjoavat asiakkaalle yksityisyyttä apteekkiasiointiin. Reseptin toimituksen yhteydessä farmaseuttinen henkilökunta antaa tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä sekä mahdollisista haittavaikutuksista. Mikäli olet Tervolan apteekin kanta-asiakas, voimme reseptin käsittelyn yhteydessä varmistaa myös käytössäsi olevien lääkkeiden yhteensopivuuden.

Sinulla on mahdollisuus vaihtaa lääkärisi määräämä lääke vaihtokelpoiseen, hinnaltaan edullisempaan valmisteeseen. Vaihtokelpoisissa valmisteissa on aina sama lääkeaine ja vahvuus kuin alkuperäisessä valmisteessa. Aina vaihtokelpoiset valmisteet eivät ole täysin identtisiä keskenään, eroja voi olla esim. käytetyissä apuaineissa, tabletin koossa tai puolitettavuudessa.

Palveluvalinta

Apteekissa on laaja valikoima itsehoitolääkkeitä, sidetarvikkeita ja muita apteekkituotteita. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu esimerkiksi perusvoiteita, kosmetiikkaa, suunhoitotuotteita, intiimituotteita, eläimille tarkoitettuja valmisteita. Palveluvalinnassa on aina apteekin henkilökuntaa palvelemassa sinua.

Veteraanialennus

Valtioneuvoston asetuksen mukaisesti apteekeista annetaan 10% veteraanialennus niille, joille on myönnetty veteraanitunnus, rintamasotilastunnus, rintamapalvelustunnus, rintamatunnus tai miinanraivaustunnus. Alennuksen saa esittämällä alennukseen osoittavan tunnuksen (esim. Kela-korttiin tehty merkintä). Alennus annetaan tavanomaisista peruskorvattavista lääkkeistä ja kaikista ei-korvattavista lääkkeistä. Alennusta ei saa vuotuisen lääkekaton ylittävistä lääkeostoista.  

Veteraanialennus on henkilökohtainen.

Apteekin palvelupiste Louella ja Muurolassa

Tervolan apteekilla on palvelupiste Louen ja Muurolan Salessa. 

Palvelupisteen valikoimaan kuuluu valikoima tavanomaisimpia itsehoitolääkeitä ja sidetarvikkeita sekä muita apteekkituotteita. Palvelupisteeseen voimme toimittaa myös reseptilääkkeitä. Ne tilataan soittamalla Tervolan apteekkiin tai käyttämällä Mobiiliresepti -sovellusta, jolloin apteekki on yhteydessä sinuun ennen valmisteiden toimittamista ja lähettämistä palvelupisteeseen.

Mobiiliresepti

Sivulla www.mobiiliresepti.fi voit varata sivuston kautta sinulle sähköisellä reseptillä määrätyt lääkkeet, jolloin apteekki kerää ne valmiiksi sinua varten. Apteekki ottaa yhteyttä sinuun varauksen ollessa valmis.

Tarvitset varausta varten potilasohjeen sähköisestä reseptistä sekä kameralla varustetun laitteen viivakoodin skannaamista varten. Esimerkiksi puhelin tai tietokone, jossa on webkamera soveltuvat skannaukseen.

Jos laitteesi ei tue skannaamista nettiselaimesta tai skannaaminen ei onnistu, voit ladata Android- tai iOS puhelimellesi mobiiliapplikaation, jolla skannaus onnistuu. Mobiilisovelluksen voi ladata GooglePlay -kaupasta tai AppStoresta.